Carla Dijk creëert woonomgevingen van keramiek

do 16 mrt t/m

do
15 jun

Carla Dijk creëert woonomgevingen van keramiek

Vanaf donderdag 16 maart 2017 exposeert keramiste Carla Dijk bij Kunstuitleen Zwolle.

Het werk dat te zien is tijdens de expositie is geïnspireerd op de eigen woonomgeving en op de rijkdom van de motieven in de Islamitische en Afrikaanse bouwkunst. De expositie is te zien tot en met half juni.
In het werk van Carla komen steeds architectonische vormen terug. Na veel verhuizingen en evenzoveel woonomgevingen is ze begonnen met het verbeelden van haar eigen woonomgeving onder het motto: ‘het huis waar je woont bepaalt de stemming van de ziel’. Steeds meer is Carla haar eigen, niet bestaande woonomgeving gaan verbeelden.
Carla Dijk is keramiste. Na jaren les te hebben gegeven op centra voor kunsteducatie, geeft ze nu workshops in haar eigen atelier in Terwolde. Ze ontwikkelde het Community Art Project; 1050 schoenen van Terwolde. Ook exposeert ze regelmatig in binnen- en buitenland.
De verkoop-expositie is gratis te bewonderen bij Kunstuitleen Zwolle, Voorstraat 31, vanaf 16 maart tot en met half juni 2017. Openingstijden: dinsdag – zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.kunstuitleenzwolle.nl.

© 2017 - RTV ZOo - Powered by: HPU internet services