Doelstelling RTV ZOo

Zwolle is een economisch interessante regio. Daarbij hoort een omroep die invulling geeft aan deze status. In de oostelijke regio is RTV Oost gevestigd, maar de aandacht van deze zender is gericht op groot Twente. Binnen de provincie is relatief weinig aandacht voor het nieuws uit de IJssel-delta regio. In uitzendbereik is Groot-Zwolle een witte vlek op de kaart. Met de invulling van deze rol als nieuwszender kan RTVZoo samen met de lokale collega’s invulling geven aan de economische ontwikkeling van de regio.

Vanuit het bedrijfsleven e.a. is de nadrukkelijke wens zichtbaar en hoorbaar te worden. De huidige economische situatie dwingt de locale ondernemer steeds dichter aan te sluiten bij de eigen doelgroep. Daarin passen social media, maar ook radio en TV. RTVZoo wil een niet meer weg te denken plaats veroveren als medium waaruit het bedrijfsleven, maar zeker ook de politiek, maatschappelijke organisaties en alle bevolkingsgroepen kunnen kiezen.
Hierin passen programma’s waarin ondernemers aan het woord komen, bekende en minder bekende Zwollenaren hun verhaal doen, maar ook waarin vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht.

Nieuwe programma’s kunnen worden ontwikkeld, bestaande verder worden uitgebouwd.
Ook onderwijsinstellingen, organisaties in de nuts- en semi-publiekelijke sector willen contact maken met de omgeving en de afnemers.


© 2017 - RTV ZOo - Powered by: HPU internet services