Kamera Express verhuisd

3 oktober 2017

ZWOLLE – Op maandag 2 oktober is de nieuwe Superstore van Kamera Express verhuisd naar de Dijkstraat 49 in Zwolle.

“Kamera Express is in een periode van drie jaar uitgegroeid tot de meest toonaangevende fotozaak van Zwolle en omstreken. Toen de gemeente bezwaar maakte over de gekozen vestigingslocatie hebben we in goed overleg besloten te verhuizen. De nieuwe winkel ligt aan de rand van het stadscentrum van Zwolle, een echte A-locatie. We zien de verhuizing daarom als een mooie kans om nóg meer Zwollenaren kennis te laten maken met Kamera Express”, aldus Ben Cornelisse (Algemeen Directeur).

Voorheen was Kamera Express Zwolle gevestigd op het bedrijventerrein Marslanden. Doordat de gemeente bezwaar maakte over de gekozen locatie mochten ze niet verder gaan met hun werkzaamheden. Doorslaggevend voor Kamera Express was dat ze voor veel Zwollenaren een vertrouwd adres zijn, vandaar de nieuwe locatie.

Ter gelegenheid van de opening is er een actie: tot en met 31 december kunt u daarom bij Kamera Express Zwolle een set pasfoto’s laten maken voor slechts €1,-. Iedereen heeft pasfoto’s nodig. Kies bijvoorbeeld voor een professionele pasfoto die u kunt gebruiken voor officiële documenten als een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Kamera Express is SNF gecertificeerd, zodat de pasfoto’s voldoen aan de eisen die aan officiële documenten gesteld worden.

Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland en België. Kamera Express kiest duidelijk voor een omnichannel benadering waar de fysieke winkels en webshop naadloos op elkaar aansluiten. Op dit moment zijn er dertien winkels: in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Antwerpen. 9 oktober zal de veertiende Superstore openen in Groningen. Op korte termijn zal bovendien het aantal winkels in België uitgebreid worden, zodat ook in België voor iedereen een Kamera Express Superstore in de buurt is.

De winkels van Kamera Express kunnen misschien nog wel het beste omschreven worden als clubhuizen. Plaatsen waar fotografen en fotografieliefhebbers samen kunnen komen om te sparren over hun hobby of professie. Kamera Express biedt goed advies, een groot assortiment en ruime voorraad, maar vooral kennis van zaken. Bovendien zorgt het ruime aanbod van interessante lezingen, workshops en masterclasses voor verdieping. Zo zorgen ze er samen met hun klanten voor dat fotografie naar een hoger niveau wordt getild. Het motto van Kamera Express luidt dan ook: ‘Samen beter in beeld’.

Naast de winkels heeft Kamera Express een uitgebreide webshop en is daarmee ook online een grote speler. Onlangs won het bedrijf de award voor ‘Beste Webshop 2017-2018’ in de categorie ‘Elektronica’.


© 2017 - RTV ZOo - Powered by: HPU internet services