Nieuwe uitzendingen IJsselmagazine

20 september 2017

RTV ZOo/RTV HATTEM - Bij RTV Hattem gaat het radioprogramma: “IJsselmagazine” weer van start; het is een regionaal programma voor en over de steden aan de IJssel. Het wordt gepresenteerd door Marijke Riesebeek die daarbij ondersteuning krijgt van de techniek die uitgevoerd wordt door de heren Wouter Oosterbroek en Gerrit Naber.

Dit wordt iedere donderdag van 10 tot 12 uur in de ether gestuurd op 106.1 FM en is ook via de kabel te beluisteren, dit wordt herhaald op zaterdag van 12 tot 14 uur. Vanwege de belangstelling uit de regio wordt het ook herhaald op vrijdag bij radio Heerde 794 en RTV ZOo op zaterdag.

Website voor IJsselmagazine

Aanstaande donderdag 21 september begint Marijke weer met uitzenden en presenteert dan ook haar eigen website die van start gaat.
In het eerste uur is het gebruikelijk om een studiogast te hebben. Er wordt gesproken over haar/zijn werk of hobby’s afgewisseld met muziek.
Als studiogast van de komende week zal de maker van de website Ed van Halem aanwezig zijn om met haar in gesprek te gaan; ook zal opa Ad van Halem meekomen omdat hij foto’s van zijn collectie beschikbaar gesteld heeft voor de website.

Kwaliteitsprogramma met variatie
Er zijn in het tweede uur diverse telefonische of opgenomen interviews, betreffende Cultuur, Theater, Medische onderwerpen, Sport, Charitatieve instellingen in de regio en activiteiten uit de regio.
Tevens TV-Overzicht van NO-Veluwe van de komende week.
Dit alles wordt afgewisseld met een kleurenpalet aan muziek.

Contact

Voor nieuws of informatie kunt u mailen naar: info@ijsselmagazine.nl
Bezoek ook de website van IJsselmagazine: www.ijsselmagazine.nl


© 2017 - RTV ZOo - Powered by: HPU internet services