ZOo lokaal nieuws


Filteren op datum:
        

Hedon singlefeestje

Gepubliceerd op: 18-09-2017 20:44

Dat was een fijn feestje! Bedankt allemaal voor de geweldige zaterdagnacht. Nagenieten kan  hier.
Lees verder

DAB+-experiment gestart in Zwolle

Gepubliceerd op: 12-09-2017 09:38

ZWOLLE - In de regio Zwolle zijn sinds dinsdag diverse lokale omroepen te ontvangen via de digitale ether (DAB+). Airplay Media Stichting is gestart met uitzendingen via de digitale ether in deze regio op kanaal 7B.
Lees verder

GroenLinks Zwolle

Gepubliceerd op: 07-09-2017 11:14

ZWOLLE – GroenLinks Zwolle zal op zaterdag 23 september tijdens de Vredesweek tussen 14.00 en 16.00 uur aandacht besteden rond het thema “De kracht van Verbeelding”. Dit zal gebeuren bij het beeld Adam van Rodin dat voor de ingang het Stadhuis staat. Er zal een doe-activiteit zijn die is geïnspireerd door de beginregel “I have a dream” van de speech die Martin Luther King hield. De activiteit is geschikt voor mensen tussen de 4 en 104 jaar en zal de deelnemer doormiddel van kleine inspirerende opdrachten in contact brengen met de verbeelding en op die wijze iets te laten zien wat nog niet is. Daarnaast gaat het ook om de onverwachte contacten en de vrijheid om dit allemaal te mogen doen.

We komen aan het eind van het experiment samen om ervaringen uit te wisselen en om de vrede met elkaar te vieren! Wil je meer weten? Mail vrede@groenlinkszwolle.nl of kijk op Facebook: http://tinyurl.com/invredesnaam.Lees verder

Meer ZOo lokaal nieuws

© 2017 - RTV ZOo - Powered by: HPU internet services