Youtuber Furtjuh komt naar De Spiegel

di 24 okt


Youtuber Furtjuh komt naar De Spiegel

Familievoorstelling Alles voor de Views is de eerste YouTube Theatershow van Nederland.

Furtjuh is met meer dan 400.000 abonnees één van de grootste YouTube-sterren van dit moment. Dit jaar brengt hij zijn YouTube kanaal live naar het theater. In de herfstvakantie, op dinsdag 24 oktober, staat Rutger Vink - alias Furtjuh – in Theater de Spiegel met zijn show Furtjuh Live: Alles voor de Views.
 
In deze spannende voorstelling wordt zijn YouTube-kanaal verwijderd. De ergste nachtmerrie van elke YouTuber. Furtjuh moet met behulp van het publiek zijn kanaal weer opbouwen en doet daarbij letterlijk ‘alles voor de views’.
 
Het belooft een furbuleuze show te worden, met liedjes – van Fursday tot Furtalen – , special guests en challenges. Alles voor de Views is een voorstelling voor de hele familie. Een onvergetelijke live-ervaring voor de trouwste kijkers en YouTube-fans.
 
Rutger Vink (1989) is een Nederlandse YouTube-bekendheid. In 2012 begon hij met het maken van video's en vlogs, welke aanvankelijk bedoeld waren als schoolproject. Inmiddels heeft hij meer dan 400.000 abonnees. Furtjuh maakt liedjes, parodieën, doet sketches en uitdagingen.
 
Furtjuh Live: Alles voor de Views
Dinsdag 24 oktober om 15.30 uur in Theater de Spiegel. De kaartverkoop voor Alles voor de Views is gestart: https://zwolsetheaters.nl/programma/furtjuh-live

Gerelateerde agendaitems

Er zijn momenteel geen gerelateerde agendaitems.

© 2017 - RTV ZOo - Powered by: HPU internet services