ZOo cultuur


Filteren op datum:
        

“Gefrustreerde 40-nogwat-vrouw zoekt knappe avonturier voor opwinding en reizen”

Gepubliceerd op: 29-04-2017 10:29

ZWOLLE – Wanneer de Britse verhalenvertelster Cat een nieuwe man ontmoet via online dating, stapt ze haar rijtjeshuis uit in een Engelse buitenwijk en vliegt naar Zuid-Amerika voor een twee maanden durende ‘date of a lifetime’. Meet Me At Machu Picchu is een ‘true life story’ van één van Europa’s meest opwindende live storytellers, Cat Weatherill. Haar vurige, vrouwelijke energie en liefde voor emotievolle, intieme verhalen hebben haar een plek gegeven op de wensenlijst van menig internationaal storytelling festival. Festival Zwolle Unlimited is erin geslaagd, haar te contracteren voor 2,3 en 4 juni, samen met honderden andere nationale en internationale verhalenvertellers, straattheaterartiesten en rootsmuzikanten.
Lees verder

Dudley Taft dinsdag te gast bij Bluesworld Café

Gepubliceerd op: 27-04-2017 09:24

ZWOLLE – Aanstaande dinsdag is het alweer zover: de volgende aflevering van Bluesworld Café. Deze keer met een grote bluesrocker, namelijk de Amerikaan Dudley Taft. Hij treedt live op voor de microfoons van RTV ZOo in Grand Café Milligers in Stadshagen. Iedereen is op 2 mei vanaf 20.00 uur welkom om te komen genieten. De toegang is zoals altijd gratis. Wees op tijd want het wordt druk!
Lees verder

Geenzins passé: Drs. P

Gepubliceerd op: 27-04-2017 09:09

ZWOLLE - Al een aantal jaren brengen studenten van het ArtEZ Conservatorium in Zwolle een eerbetoon aan tekstdichters, componisten en artiesten uit de Nederlandse kleinkunst-, theater- en muziekgeschiedenis. Met dat programma toeren zij een week langs diverse theaters in Nederland. Dit schooljaar staat Drs P. in de schijnwerpers.
Lees verder

Meer ZOo cultuur

© 2017 - RTV ZOo - Powered by: HPU internet services