ZOo lokaal nieuws


Filteren op datum:
        

Europese prijs voor CCC

Gepubliceerd op: 25-05-2017 11:56

ZWOLLE – Docenten en leerlingen van het Carolus Clusius College (CCC) zijn met het project Migrants and Refugees in de prijzen gevallen en als winnaar uit de bus gekomen voor het beste e Twinning-project. Tijdens een ceremonie kregen de leerlingen een tablet en certificaat uit gereikt op het CCC. Staatssecretaris Sander Dekker sprak via een brief met lof over docenten Amanda van Dijk en Bart Tip. Die daarnaast ook een certificaat in ontvangst namen. Gezamenlijk internationaal project met impact ‘Wij zijn als school trots dat het eTwinningproject Migrants and Refugees, dat ontwikkeld is door onze docenten Amanda van Dijk en Bart Tip, uit meer dan 500 projecten gekozen is als beste eTwinning-project’, aldus Jacqueline Drok, directeur van het CCC.
Lees verder

Nieuwe bestrating binnenstad

Gepubliceerd op: 25-05-2017 11:17

ZWOLLE – Van 29 mei tot 2 juni zijn er wegen die opnieuw worden bestraat in de omgeving van het Gasthuisplein dit zal gevolgen hebben voor de bereikbaarheid. De rijbaan van het kruispunt Ter Pelkwijkstraat en Gasthuisplein is afgesloten. Ook zullen de Vijfhoek en de Spoelstraat afgesloten zijn.
Lees verder

19e-eeuws zilveren inktstel vindt weg terug naar Zwolle

Gepubliceerd op: 24-05-2017 17:51

ZWOLLE - Het inktstel is eind 19e eeuw geschonken aan het echtpaar Nederkoorn, op dat moment werkzaam in het Hervormd Weeshuis Zwolle.
Lees verder

Meer ZOo lokaal nieuws

© 2017 - RTV ZOo - Powered by: HPU internet services