ZOo sport nieuws


Filteren op datum:
        

Erik Bakker keert terug bij PEC Zwolle

Gepubliceerd op: 24-05-2017 18:27

PEC Zwolle voegt Erik Bakker toe aan de selectie. De 27-jarige middenvelder komt over van SC Cambuur en tekent een contract voor twee seizoenen. Bakker keert daarmee terug op het oude nest, want van 2007 tot 2011 was hij ook al actief voor de Blauwvingers. In die periode kwam hij tot een totaal van 136 officiële duels.
Lees verder

Nacompetitie voetbal

Gepubliceerd op: 23-05-2017 23:28

Be Quick '28 is er niet in geslaagd de tweede ronde om promotie naar de eerste klasse te bereiken. Nadat DETO zaterdag in Zwolle al met 2-0 te sterk werd, won de ploeg uit Vriezenveen dinsdag met 2-1.

SVI deed het beter en stuurde Bergentheim met een 4-1 nederlaag naar huis, zaterdag mocht SVI ook al een 2-1 overwinning noteren. De ploeg van Joram Hendriks kan zich nu opmaken voor de finaleronde om een plaats in de tweede klasse tegen OZC uit Ommen. Zaterdag 27 mei is SVI gastheer en op 3 juni valt de beslissing in Ommen.

Zwolsche Boys is ondanks een 3-2 nederlaag en verlies na strafschoppen tegen Olympia '28 toch een ronde verder.
De ploeg uit Hasselt is zeker van lijfsbehoud in de derde klasse. Zwolsche Boys speelt in de finale ronde tegen de oudste club uit Nederland, EFC PW uit Enschede. Op 27 mei begint de ploeg van Jan Verheijen met een uitwedstrijd en een week later kan sportpark Jo van Marle het decor zijn voor promotie naar de derde klasse

CSV '28 speelt zaterdag haar eerste wedstrijd in de nacompetitie, thuis tegen Achilles Enschede en een week later in Enschede moet het proberen promotie naar de derde klasse af te dwingen.
Lees verder

Henry Landman nieuwe hoofdtrainer van Dieze West

Gepubliceerd op: 23-05-2017 12:32

Dieze West heeft Henry Landman aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2017-2018. De zondaghoofdklasser komt vanaf komend seizoen uit in de zaterdag 4e klasse en heeft in Henry Landman een trainer gevonden die deze nieuwe uitdaging aan wil gaan.
Lees verder

Meer ZOo sport nieuws

© 2017 - RTV ZOo - Powered by: HPU internet services